

- Някои хора мечтаят за свят без граници!
- Тия ще ни вземат хляба…

- Когато еленът започна да отвръща на огъня...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всички на трапезата ще останат доволни
Почти във всеки дом я има
Някои приготвят въпросната вкусотия като едно цяло печиво, а други го приготвят по същата процедура, но не на девет „парчета“, а оттам идва името Девет плика
Празникът е утре, ето как може да оберете точките кулинарно
Вижте рецептата
Архангеловден е вторият по значимост след Димитровден есенен празник на Българската православна църква
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Тестото за приготвянето им съдържа мая, което означава, че трябва да втаса
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори